Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on november 4th, 2016 | by Mie Jakobsen

0

150 gæster til reception i Sognegården

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, da Jønne og Suss holdt reception i Sognegården. Suss havde sørget for masser af lækkerier til gæsterne, som havde fyldt gavebordene til bristepunktet med flotte gaver. Rigtig mange var kommet for at sige goddag til Suss, men også især for at sige tak til Jønne og Bente for godt samarbejde i årenes løb.

Gæsterne blev informeret om det store arbejde med at få Sognegårdens fremtidige drift på plads, så det nu i dag er Egnscentret, der har ansvaret for økonomi og daglig drift for en foreløbig 5 årig periode. Jønne står stadig for booking af lokalerne, og har det daglige opsyn mv. de første fire dage i ugen, hvorefter de flittige rengøringspiger Julie og Linette tager over med rengøring efter fester og andre arrangementer.

Der var ligeledes mulighed for at kigge på Sjørslev Demstrups nye hjemmeside, hvor der er mulighed for at finde en masse information om områdets foreningsliv, aktiviteter, firmaer osv.

 gavebord


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑