Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on marts 3rd, 2021 | by Mie Jakobsen

0

Corona opdatering fra SDIF

Coronaopdatering gældende fra mandag d. 1. marts 2021.

Det er med stor glæde, at vi nu kan byde udendørsmedlemmerne velkommen tilbage til klubben. Vi har savnet jer, og vi ser frem til, at vi stille og roligt, kan få noget liv tilbage i vores forening. Det sociale og indendørs aktiviteterne må desværre lade vente på sig, men vi kan få bolden til at rulle igen, og få pulsen op sammen med Tina og Co.

Vi er desværre men forståeligt stadigvæk underlagt en del restriktioner, og vi vil her kortlægge reglerne for SDIF. Alle de restriktioner, som vi har levet med i samfundet de sidste mange måneder gælder stadigvæk før og efter træningerne.

Egnscenteret:
Man må bruge omklædningsfaciliterne i mindre omfang, dvs. at man må sætte tasker ind og skifte til fodboldstøvler eller andet, ligeledes må toiletterne i Egnscenteret benyttes.
Der må ikke omklædes eller benyttes badefaciliteter. Derfor kom altid omklædt, så det så vidt muligt kun er fodtøjet, der skal skiftes.
Når man færdes i Egnscenteret er det med maske, og man må ikke samles mere end 5 i henhold til forsamlingsforbuddet.

Til og fra træning for børn og unge:
Til de forældre hvor barnet ikke selv kommer til træning, bedes aflevere barnet/børnene på Egnscenterets parkeringsplads og herefter kører igen. Da man som forældre ikke er en del af aktiviteten, vil man hurtigt overskride forsamlingsforbuddet med de tilladte 5 personer.
Ligeledes når man henter sit barn eller børn, sker dette på parkeringspladsen ved Egnscenteret, og barnet/børnene kommer hen til den ventende bil eller lignende.

Til og fra træning for voksne:
Forsamlingsforbuddet gælder stadigvæk, når man ikke er i gang med en aktivitet, så I bedes ikke forsamle jer i grupper på mere end de tilladte 5. Mød gerne lige til tiden, så man kan starte op med det samme.
Mange seniorspillere nyder, at man kan få en øl eller vand efter træningen for det sociale, men dette er ikke tilladt i disse tider.
Vi er som sagt underlagt forsamlingsforbuddet før og efter træningen, så selvom det er hyggeligt at se sine kammerater igen, bedes I efter træning forlade området.

Efter aktiviteterne: Hvert holds trænere afspritter rekvisitterne efter træningen, så det herefter kan benyttes af et nyt hold.

Trænerne:
Trænerne i ungdomsafdelingen koordinerer i fællesskab hvornår de træner, og melder dette ud i de respektive facebookgrupper eller lignende til forældrene.
Seniorherrerne spiller som udgangspunkt mandag i Sjørslev og onsdag i Kjellerup. Bo informere spillerne, når man går tilbage til tirsdag og torsdag.
Damerne træner hver mandag på multibanen i Sjørslev. Info om tider osv. meldes ud i de respektive Facebookgrupper og lignende.
Fitness for alle koordineres af Tina Jakobsen, og hun vil melde ud på Facebook, hvornår sol og vind passer ind til dette.

Hjertelig velkommen tilbage til Sjørslev Demstrup IF og god træning til jer alle!


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑