Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on marts 29th, 2017 | by Per Lassen

0

Crossdance – opstart torsdag d. 30. marts kl. 18 i Sognegården

Kom og vær med til Motionshusets nyeste initiativ, Crossdance!!!

Sted: Sognegården, Sognegårdsvej 41, Sjørslev, 8620 Kjellerup.

Sjørslevs instruktør, Rikke Lykke Rosenlund Fruergaard: Jeg hedder Rikke og er 19 år gammel. Jeg blev færdiguddannet CrossdanceTM-instruktør d. 3. marts 2017. Jeg håber vi ses på torsdag – jeg glæder mig helt vildt til at give den gas sammen med Jer!

 

Hvad er CrossdanceTM?

Crossdance™ er et dance fitness koncept baseret på moduler med Dance, Bodytoning, Cardio og Balance.  Modulernes rækkefølge er nøje sammensat, så du får den helt optimale træning.  Vi danser efter det berømte Crossdance™ “hjul”, som hver instruktør sammensætter med musik og koreografier, som de selv ønsker det.

Modulerne:

DANCE

Brænd kalorier, imens du gir’ den gas på dansegulvet til det musik du elsker.

Koreografierne er ”easy-to-follow” – så lette, at der garanteret er overskud til at synge med på de gode melodier!

Der er 2 dance moduler på et 60 min. Crossdance™ hold.

BODYTONING I bodytoningmodulet får du op-strammende øvelser, der toner kroppen. Din instruktør kan vælge hvad der skal være fokus på i de tre moduler, f.eks. ben og baller i det ene modul, mave i det andet modul og arme i det tredje modul. Der er 3 bodytoning moduler på et 60 min. Crossdance™ hold.

CARDIO Det er i dette modul du kan presse dig selv til det yderste – her får du pulsen helt op. Cardiotræning styrker dit hjerte og din kondition. Tempoet får hjertet til at pumpe hurtigere, så du både forbrænder mange kalorier og fedt, styrker dine muskler, og forebygger forskellige hjerte- og karsygdomme. Der er 2 cardio moduler på et 60 min. Crossdance™ hold.

BALANCE En god balance er vejen mod den gode (og flotte) holdning. Samtidig er det vigtigt at have en god balance for ikke at risikere at falde samt undgå uhensigtsmæssigt slid forkert på din krop.

En god balance starter i fødderne → hvis du f.eks. står lidt skævt på den ene fod, vil det påvirke både knæ, hofte, bækken og ryg negativt. Der er 1 balance modul på et 60 min. Crossdance™ hold.


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑