Dagplejen i Sjørslev/Demstrup

Vi er lige nu 4 dagplejere i området, med fire børn hver. Vi lægger stor vægt på nærvær, tryghed og det enkelte barn i dagplejen. Vi arbejder tæt sammen med f.eks. børnehave for at lette børnenes overgang og bruger de lokale muligheder vi har.

I forår/sommer perioden går vi 1 gang om ugen på besøg i hinandens haver på skift og 1 gang om ugen går vi på skift på legepladsen i Demstrup eller på Multibanen/bakken i Sjørslev.
I efterår/vinter perioden går vi i legestue hver anden uge, som vi holder i børnehaven og 1 gang om ugen er vi i hallen i Egnscenteret hvor vi har gymnastik/leg.

Hele året går vi hver anden uge på besøg i børnehaven og ca. hver anden mdr. er vi på besøg på plejehjemmet, hvor vi bl.a. synger og får en lille snak med beboerne. Vi er også på udflugt 1. gang om året f.eks. på gården Risbak.

Vi kommer løbende på kurser, uddannelse og aften møder, så vi kan få om den sidste nye viden inden for området 0-3 års børn. Vi arbejder hele tiden med Læreplanstemaer og Det gode Børne liv.

Vi har løbende fagligt sparring med Henriette Grønvad Larsen, som er vores pædagogiske leder i området.

Hjemmeside: Se mere her


Comments are closed.

Til toppen ↑