10 års jubilæumsfesten i Egnscentret gik over al forventning, og de..." /> Egnscentret blev fejret med musik og dans. – Sjørslev og Demstrup


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on oktober 10th, 2016 | by admin4578

0

Egnscentret blev fejret med musik og dans.

10 års jubilæumsfesten i Egnscentret gik over al forventning, og de 170 gæster havde en fornøjelig aften, hvor DET VILDESTE BAND sørgede for underholdningen.

Aftenen startede med et lille tilbageblik, hvor halinspektøren fortalte om den allerførste start i 2001, hvor Sjørslev Demstrup Idrætsforening afholdt møde, hvor ønsket om en kommende hal var på dagsordenen. Bestyrelsen bestod dengang af Lars Nielsen, Connie Jakobsen, Margit Lyngsø, Henrik Just, Ilse Kristensen, Per Lassen og Jens Carl Mæng.

På mødet blev bestyrelsen enige om at invitere til borgermøde vedr. halprojektet, hvor arbejdsgruppen efterfølgende blev sammensat. Per Rathke , som dengang stod i spidsen for gruppen, fortalte videre omkring arbejdsgruppens utrættelige arbejde fra projektets start, til indvielsen d. 13. oktober 2006. Blandt andet blev det belyst, at indsamlede pengegaver og eget arbejde beløb sig til godt og vel 2 millioner. Imponerende for et forholdsvis lille lokalsamfund som Sjørslev og Demstrup hvor alle rykkede sammen og hjalp til, hvilket selvfølgelig også gav genlyd i oplandet.

Egnscentrets formand Lars Holmsgaard sluttede talerækken af, med at fortælle om gamle samt nye projekter, som er i støbeskeen i og omkring egnscentret. Heriblandt en kommende minigolfbane, skaterbane og ikke mindst viderførelse og drift af Sognegården.
Kirkebækvejens slagter stod herefter for det kulinariske og DET VILDESTE BAND gav den fuld gas til de danseglades store begejstring. Alt i alt en rigtig god fest. Tak til Egnscenter Bestyrelsen og EKA for et godt arrangement.


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑