EKA

Egnscentrets Kultur- og Aktivitetsforening (EKA)

EKA består af en foreningsbestyrelse på 7 personer, som mødes mindst 6 gange årligt, hvor der arbejdes på at fremme foreningens formål, som er følgende:

– At skabe aktiviteter i en bred vifte for børn og unge samt voksne i alle aldre.
– At være kulturelt skabende/prægende.
– At arbejde for socialt samvær for egnens beboere, også på tværs af aldersgrupper.
– At forestå og igangsætte undervisning, foredrag, studiekredse og forskellige former for debatskabende og kulturelle aktiviteter
– At skabe rammerne for aktiviteter i lokalområdet, herunder køb og salg af fast ejendom.

Gennem årene har der været rigtig mange forskellige aktiviteter og arrangementer. F.eks. har Karsten Knudsen fra de Nattergale været på plakaten, Irsk Aften med musik fra Down Town Dynt, Lindy fra ”Rigtige Mænd” for blot at nævne nogle. Derudover har der været arrangeret loppemarked, IT kurser for pensionister, møbelpolstring, motorlære, MC værkstedsaften, Aktiv Weekend og cykelsponsorløb.

I 2015 blev der, via nyt initiativ fra EKA, mulighed for privatpersoner at leje og benytte hallen på en ny måde, kaldet weekendbooking. Med et husstandsabonnement og en nøglebrik kan man i dag booke sig ind på ledige tider 1 time fredag til søndag, samt i skolernes ferier, og benytte en eller flere af hallens baner til forskellige boldspil. Dvs. alle personer i husstanden, samt eventuelle gæster, har mulighed for at have nogle aktive og hyggelige timer sammen i hallen. Se mere om weekendbooking HER.

I 2014 købte EKA en saneringsmoden naboejendom, hvorefter alt, med fælles hjælp fra hjælpsomme beboere, blev revet ned og fjernet fra grunden, så der i dag henligger et rekreativt område med græs og bede. Via fonde og indsamlede midler, arbejder EKA på at opføre en ni hullers minigolfbane, samt et madpakkehus. Der bliver brug for frivillige hænder, når projektet skal gennemføres, forhåbentligt i 2017. Kontakt os, hvis du vil give en hånd med.

Nuværende bestyrelsesmedlemmer:

Lars Holmsgaard Formand Tlf. 21343409 Tovholder – Værksted
Per Lassen Kasserer Tlf. 22771027 Kontaktperson
Flemming Lyngsø Tlf. 22311867
Klaus Damsgaard Sekretær Tlf. 22322126
Niels Peter Jakobsen Næstformand Tlf. 72388714 Tovholder – Minigolfbane
Mie Dahl Jakobsen Tlf. 20660078
Arne Jensen

 

Suppleanter Per Rathke
Revisorere Torben Ringbro og Troels Thostrup

Comments are closed.

Til toppen ↑