Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on marts 5th, 2018 | by Mie Jakobsen

0

Forrygende fastelavnsfest

EKA takker for opbakningen til fastelavnsfesten d. 3. marts –  det var en skøn aften. Læs Midtjyllands Avis artikel om festen her, og se de mange flotte billeder.

https://www.mja.dk/artikel/farverigt-og-forfrende&loggedin=1

https://www.mja.dk/…/galleri-se-sygeplejersken-nonnen-og-al…

SJØRSLEV Med 61 deltagere blev lørdagens fastelavnsfest i sognegården i Sjørslev for voksne en succes allerede inden maden blev serveret og festen rigtigt kunne begynde.

En succes skabt af de mange fremmødte, der kom i et orgie af fantasifulde udklædninger fra nøgenmodeller, til græske guder og gudinder, hippier, skotter med noget under kilten, telefoner – ja et væld af udklædninger, der ville få ethvert karneval med respekt for sig selv til at blegne af misundelse.

Og det hele summede som en bistade med bier i forårshumør, så stemningen var svær at stikke…

Det var EKA – Egnscentrets Kultur og Aktivitetsforening, der stod for arrangementet, og bestyrelsen tog imod de mange gæster – naturligvis i udklædninger.

Blandt andet var et af bestyrelsesmedlemmerne, Mia Dahl i sygeplejerske-kustume – dog uden et termometer til at tage temperaturen på festen.

Hvilket altså også var unødvendigt, for den var højere end høj.

– Folk var glade og kom med den rette indstilling for at være med til at skabe en god fest, fortæller Mia Dahl, som på et tidspunkt måtte smide sin flotte, blonde paryk.

– Det blev for varmt, men så var der mange andre, der fik glæde af den, for den gik på omgang, fortæller hun efter festen, hvor den gode musik stoppede klokken 01.30 – og de sidste gæster forlod sognegården en times tid senere.

– Alle var glade, og mange har spurgt, om ikke vi gentager festen næste år, og det er bestemt ikke udelukket, siger Mia Dahl.

Hun har ikke overblik over økonomien efter festen, hvor Christoffer Larsen blev kattekonge og Franz Dahl kattedronning.

– Økonomien er ikke det vigtigste. Det vigtigste for os er, at vi fik lavet en fest med de lokale, så for os er et godt resultat en god fest. Og det var det, siger Mia Dahl efter fastelavnsfesten for voksne.

– Det var dejligt at se den store opfindsomhed med udklædningen, siger hun.


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑