Krathgårdens Støtteforening

 

Vi er en støtteforening af forældre og andre interesserede, som har til formål at hjælpe og støtte børnene i Krathgården, ved bl.a. at lave aktiviteter, ved at hjælpe til ved arrangementer eller ved at medvirke til forbedring og vedligeholdelse.
Vi kan evt. bidrage med penge til en udflugt, legetøj eller andet som Krathgården måske står og mangler. Vi samarbejder med Krathgårdens personale og på den måde kan vi løbende yde den bedste støtte.Af eksempler på Støtteforeningens arbejde, kan være salg af lodder ved juleafslutning. Hjælpende hænder ved Bedsteforældredag. Hjælp til de kommende skolebørns overnatning i Krathgården. Hjælp til sommerfesten. Filmaftner, der er årgangsopdelt, med fællesspisning og hygge. Facebookgruppe, der fortæller om støtteforeningens tiltag.

Bestyrelsen.
Støtteforeningens bestyrelse ser pr. 2017/2018 således ud:
Formand: Helle Holm (mor til Valdemar)
Kasserer: Kasper le Fevre (far til Celia)
Dorthe Jensen (mor til Simon)
Melissa Døssing Christensen (mor til William)

Der er plads til flere, både i bestyrelsen, men også bare som frivillige.

Når man har børn i Krathgården, har man mulighed for at være med i Støtteforeningens bestyrelse. Bestyrelsen mødes 4-6 gange om året, hvor vi planlægger aktiviteter m.m. og vi får også tid til en lille hyggesnak. Ønsker man ikke at være med i bestyrelsen, men alligevel gerne vil være med i Støtteforeningen, kan man også sagtens det, vi kan altid bruge ekstra hænder i forbindelse med diverse arrangementer og vil så kunne spare lidt tid på at ”hverve” ekstra arbejdskraft

Indtil videre har støtteforeningen bl.a. sponseret:
En dag med Søren Brynjolf, hvor der blev lavet den flotte krokodille.
Et kolbøttestativ på legepladsen

Facebook: Krathgårdens Støtteforening.


Comments are closed.

Til toppen ↑