Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on marts 6th, 2019 | by Mie Jakobsen

0

Medlemsmøde i SDIF den 12. marts

Kære medlemmer af SDIF.

For få uger siden afholdt SDIF bestyrelsen et større orienteringsmøde for alle vores trænere og instruktører.

Her blev der fremlagt en ny plan for, hvordan SDIF kan drives. SDIF har som mange andre foreninger, svært ved at skaffe nødvendige bestyrelses-medlemmer. Derfor er vi fremkommet med forslag til ændringer, både af vores vedtægter og af ledelsen. Forslaget kommer fra bestyrelsen, som en mulig løsning på problemet og for at gøre det sjovt og attraktivt at være med.

Vi håber derfor det kan vække interessen, at komme til medlemsmøde den 12 marts og høre nærmere. Heri blandt om deltagelse i “boble-udvalg”, som skal understøtte hele bestyrelsens plan og sætte fremtidens aktivitetsniveau.

Det er ingen hemmelighed, at vores sommerfest er en “ordentlig mundfuld” for SDIF. Det skal derfor drøftes, om vi samtidig med organisations-ændringer kan håndtere så stor en begivenhed i 2019. Vi vil gerne drøfte dette med frivillige.

Vores trænere og instruktører har tiltrådt de nye tanker, hvorfor vi blot mangler at informere og sammensætte udvalg blandt vores medlemmer.
Den siddende bestyrelsen melder derfor ud, at kan der ikke skabes et udvalg, må aktiviteter lukkes ned. Dette gælder både for idrætsgrene og evt sommerfesten.

Derfor, kom over til medlemsmøde den 12 marts i Sognegården kl. 19 og hør nærmere om de “nye toner” i foreningen.

SDIF lægger op til godkendelse af ændringerne under årets generalforsamling.

Interesserede af foreningen er velkommen til at deltage.

Venlig hilsen

SDIF bestyrelse


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑