Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Uncategorized

Published on februar 1st, 2018 | by Per Lassen

0

INDUSTRI KØKKEN UDLEJES

Moderne og veludstyret køkken ved Sjørslev Sognegård udlejes. Har du brug for et funktionelt køkken, som har alt, hvad der skal til for at levere mad både ud af huset, samt til Sognegårdens fester og arrangementer.

Sjørslev Sognegård har årligt ca. 50 arrangementer, lige fra barnedåbsfester, konfirmationer, fødselsdage og bryllupper, til foreningsfester, generalforsamlinger og mindesammenkomster.

Til mange af disse arrangementer har vi brug for en aktiv og dygtig kok, som kan servicere gæsterne med forplejning, borddækning og hvad dertil hører. Derudover er der bl.a. rig mulighed for at tilbyde mad ud af huset til private arrangementer i lokalområdet, samt møder og fester i Egnscentret.

Sognegårdens veludstyrede køkken, som er bygget i 2006, råder over moderne faciliteter til opbevaring og tilberedning af alt godt til maven.
Er du interesseret og har lyst til at høre mere, samt at se lokalerne, kan du kontakte Per Lassen på 22771027, eller maile til egnscentret@fiberpost.dk
Egnscenterbestyrelsen

 


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑