Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on april 6th, 2021 | by Per Lassen

0

Projekt overdækket uderum. Vi har brug for din stemme!

Som i sikkert har hørt, er der en gruppe ildsjæle, der arbejder for at skabe et nyt område til fællesaktiviteter ved Egnscenteret. Ideen er kort beskrevet at skabe et overdækket areal, der kan bruges til en lang række forskellige aktiviteter som f.eks. opholds- og undervisningsområde for skolens elever, madpakkehus, sommerfest, yoga/fitness, tribune, fyraftensmøde og koncerter . For at rejse midler til projektet er der ansøgt om et beløb ved Realdania, og her har vi brug for din hjælp!

Ansøgningen kan kun komme i betragtning hvis der er en bred lokal interesse og opbakning. Den skal vi til at starte med bevise ved minimum at samle 500 stemmer – og gerne flere. Med andre ord skal 500 personer stemme på projektet, for at de vil tage ansøgningen i betragtning.
Skynd dig derfor at gå ind via nedenstående link og stemme på projektet. Derinde kan du også læse mere om projektet. Deadline er den 20 april!!

https://undervaerker.dk/…/overdaekket-uderum-ved…


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑