Sjørslev/Demstrup Idrætsforening (SDIF)

Sjørslev Demstrup Idrætsforening blev stiftet den 20. marts 1957 ved en sammenlægning af Demstrup Ungdomsforening og Sjørslev Ungdomsforening. I daglig tale kaldes foreningen for SDIF.

SDIF tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter. Gymnastik for de mindste, fodbold, badminton og motionshuset, er blot nogle af SDIF’s tilbud. Under idrætsforeningens bestyrelse er der nedsat udvalg som tager sig af de nære og praktiske ting for hver enkelt idrætsgren.

Efter Egnscentret blev bygget i Sjørslev i 2006 er SDIF vokset, og mange nye tiltag er der kommet. Der er i dag 8 forskellige idrætsgrene i SDIF, og foreningen er altid åben over for nye tiltag og ønsker, både med arrangementer og med nye idrætsgrene.

Foreningens hjemmeside hedder www.sdif.dk, og på den kan man tilmelde sig de forskellige idrætsgrene, søge informationer om holdtræning, læse kontaktbladet eller diverse nyheder omkring foreningen m.m. På hjemmesiden kan man også finde kontaktinfo på bestyrelsen, udvalgspersoner og trænere til de forskellige hold.

Formand: Paw Nyrup, tlf: 71787280
Næstformand: René Mønster
Kasserer: Stig Rask Olesen

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:
Peter Rask

Suppl: Lene Lyngsø og Camilla Rathke

Som et led til foreningen har vi kantineforeningen, der driver kantinen i Egnscentret, men også står for burgerbaren til sommerfesten og andre små arrangementer i SDIF regi. Vil man gerne være hjælper i kantinen eller til burgerbaren til sommerfesten, kan man kontakte formanden.

Formand: Tina Dalsgaard Olesen, tlf: 51928838

Facebook: Sjørslev/Demstrup IF


Comments are closed.

Til toppen ↑