Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on maj 1st, 2020 | by Mie Jakobsen

0

AFLYST: Sommerfest 2020

SOMMERFESTEN VENDER STÆRKT TILBAGE I 2021!

Nyt fra SDIF bestyrelsen!

Kære godtfolk.V

i har i bestyrelsen drøftet, vurderet, overvejet hvad vi skal gøre med vores sommerfest i år. Konklusionen er blevet at vi udsætter den til sen-sommeren, og ændre lidt på konceptet. Præcist hvornår, og hvilket format, vides endnu ikke, og vil blive meldt ud så hurtig som muligt. Desuden er det også med forbehold for at udviklingen ikke trækker i den forkerte vej, men fortsætter det nuværende mønster.

Årsagen til aflysningen skal findes i at sportsaktiviteter ikke forventes at komme op at køre til uge 24, (hvor sommerfesten traditionelt afholdes) samt at vi har indikationer på at ikke alle lokale borgere er klar til/føler sig sikker på at opholde sig i større forsamlinger. Dette også set i lyset af, at vi som forening ikke ønsker at bidrage til spredning af Covid-19.

Vi er meget udfordret af den nye placering, da der ikke er ret mange “åbne” weekender at lægge festen i efter sommerferien, og at det hurtigt bliver efterår. Som det ser ud nu er bedste bud først i september. Vi vil tilstræbe at komme med en udmelding så hurtigt som muligt.


Gode “ud af boksen” forslag modtages gerne. Kontakt os via Facebook Sjørslev/Demstrup IF.


Med håb om en god sommer, og kærlige hilsner fra SDIF bestyrelsen.


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑