Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sjorslev-demstrup.dk/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Nyheder

Published on januar 1st, 2017 | by Mie Jakobsen

0

Temaaften om personlig udvikling

Vejen til det gode liv – hvor langt er du kommet?

Tirsdag d. 31. januar kl. 19.00 i Sjørslev Sognegård afholder Egnscentrets Kultur- og Aktivitetsforening temaaften om personlig udvikling. Inge Grethe Ludvigsen, som er indehaver af Yes2Life-Nordisk NLP Akademi i Silkeborg, indleder aftenen med at fortælle om sit arbejde gennem 25 år med bl.a.  coaching, terapi, supervision, uddannelse og formidling. Inge Grethe har hjulpet mange mennesker videre på vejen til et bedre liv, hvor der har været mere eller mindre barske personlige udfordringer, med fx lavt selvværd, begrænsende overbevisninger, trauma eller stress.

Hvordan en terapi session foregår rent praktisk, vil Inge Grethe også give publikum et indblik i, hvorefter der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

Efter pausen ser vi nærmere på kroppens forunderlige måde at fungere på. Her fortæller Irene Beider om healing, og om hendes erfaringer med clairvoyance. Irene er Reiki Master Teacher, og har mange års erfaring som alternativ behandler. Se mere på hjemmesiden Lotusblomsten.dk.

Til sidst fortæller Per Lassen om nogle af sine personlige erfaringer fra et liv med mange udfordringer, der førte til en uddannelse som NLP Coach og Reiki Healer.

Foredraget koster 70 kr. inkl. kaffe og kage. Tilmelding foretages på tlf. 22771027 eller på mail egnscentret@fiberpost.dk (senest 27-01-2016).


About the AuthorComments are closed.

Til toppen ↑